Select PageОЧЕКУВАНА ПРОДАЖБА – МЕНТАЛЕН МИР!

Ако ги користите друштвените мрежи за продажба, ве очекуваме на бесплатно предавање, на 28.11.2019 (четврток) во 18:00 часот.

Пријавата е ЗАДОЛЖИТЕЛНА, а за да се пријавите ве замолуваме да го исполните формуларот во прилог.

  • За да можеме да се запознаеме со она што го работите…
  • Ова поле го пополнувате доколку имате веб страница…
Pin It on Pinterest