Vaš prihod od prodaje preko Facebooka je jednak vašem trudu da stvorite odnos sa svojom publikom…

Ako želite da naš tim istraži vaše tržište, procjeni vašu komunikaciju, mogućnosti na tržištu
i eventualne rizike za kampanju, prijavite se sada!

Što vam sve treba za profitabilnu Facebook promociju?

30 FACEBOOK POSTOVA ZA FB STRANICU

30 formula za pripremu zabavnih, korisnih i interesantnih Facebook objava koji će osigurati aktivnost na vašoj stranici i povećati organski doseg.

12 FACEBOOK GRAFIKA ZA REKLAMU I RETARGETING

Grafike su bazirane na negativnim i pozitivnim emocijama, a sadrže sliku i poruku koje privlače pozornost, stvaraju interes i pozivaju na akciju.

IZRADA I INSTALACIJA FACEBOOK PIXEL-A

Kako bi kampanja bila što efikasnija moramo pratiti sve akcije unutar sistema, pa tako i dolaske na vaše UpViral stranice, za tu svrhu ćemo kreirati i instalirati vaš Facebook pixel i kreirati publike na osnovu njega.

IZRADA INFRASTRUKTURE – UPVIRAL SISTEM

Za promociju koristimo UpViral sistem koji će omogućiti korisnicima da podjele vašu ponudu na društvene mreže i tako osvoje nagradu. Sastoji se od «landing stranice, SHARE stranice, kao i stranice za rezervaciju ili kupovinu.

IZRADA AUTORESPONDERA

Autoresponder je izuzetno važan za efikasnu prodajnu kampanju preko Interneta jer dostavlja pravu informaciju u pravo vrijeme baziranu na osnovi ponašanje/aktivnosti kupca u kampanji.

6 EMAILOVA U AUTOMATSKOJ SERIJI

Kreirali smo formule za izradu serije email poruka prema najboljim prodajnim praksama, a sadrže 3 formulirana informativna emaila kao i 3 prodajna emaila prema s okidačima na osnovi aktivnosti korisnika.

IZRADA 4 VRSTE FACEBOOK PUBLIKA

Publike kojima ćemo pokazati reklamu ćemo odabrati na osnovu vaših e-mail baza, brojeva telefona, aktivnosti na stranicama ili ćemo pretpostaviti na osnovu 7 parametara.

IZRADA FACEBOOK KAMPANJE

Izradit ćemo sve što je potrebno i pokrenuti 3 vrste Facebook kampanje: Prva kampanja za skupljanje prometa, re-targeting za dolaske na landing stranicu, kao i prodajnu kampanju za primanje poruka u FB Messager.

OPTIMIZACIJA U TOKU KAMPANJE

S preko 500 napravljenih kampanja, imamo dovoljno iskustva da procijenimo i optimiziramo kampanju u njenom toku. Slike, poruke, publika, budget i opisi su samo neke od mogućnosti za optimizaciju.

PRIPREMA BAZA I MATERIJALA ZA NASTAVAK PROMOCIJE

Po završetku kampanje ćemo vam pripremiti izvještaj s rezultatima kampanje kao i napraviti plan za nastavak promocije. Također ćemo izdvojiti najbolji sadržaj prema aktivnosti i kreirati novu publiku za buduće reklame.

Ilija

Ilija

 

Želio bi da Vas pohvalim za posao koji ste zaista napravili više nego korektno. Neke ‘fore’ koje ste napomenuli sam primenio i imamo odlične prve rezultate. Zaista za svu pohvalu.

Nataša

Nataša

 

Hvala za video savete, izuzetno su korisni. Osnovna podešavanja sam već uradila na svom Facebook nalogu. Sve testiram, a od vas uvek od vas dobijem nešto novo i značajno za moj posao.

Duško

Duško

 

Odličan tempo za edukaciju i svaki novi savjet dolazi u pravo vijeme. Sve što naučim odmah i primjenjujem za svoju privatnu firmu. Za sada sve ide po planu i programu.

Besplatna Marketing Strategija

Ako želite da naš tim istraži vaše tržište, procjeni vašu komunikaciju, mogućnosti na tržištu i eventualne rizike za kampanju, prijavite se sada!

Imate još pitanja?

Ako želite saznati više informacija i detalja o onome što ponuda uključuje, slobodno nas kontaktirajte putem emaila ili društvenih mreža.

POŠALJITE NAM E-MAIL:

mabela@grow-up.me
ivica@ivicapenic.com

Pin It on Pinterest