Ivica Penić
Grow Up Academy

Superprodavač predavanje

8 faza poslovnog modela

Facebook je ozbiljan kanal za promociju i prodaju i sve što radite se može izmjeriti, optimizirati i automatizirati. Poslovni model prodaje preko Facebooka se sastoji od 8 faza i svaka je podjednako važna…

Knjiga

Facebook For Business 2.0

PDF Knjiga «Facebook For Business 2.0.» je korak po korak vodič do kvalificiranog kupca na Internetu i predstavlja skup najboljih savjeta, primjera, alata i razultata koje smo ostvarili za sebe i klijente iz regije u proteklih 6 mjeseci.

21 Savjet za komunikaciju preko Facebooka koji će dovesti kupce vama i olakšati vam prodaju

Facebook je jedini marketing sistem koji garantira prodaju u roku od 21 dan – primjeri iz prakse

6 tajni kako utjecati na druge ljude i njihove odluke o kupnji

Ivica Penić

O meni

Ivica Penić je ekspert za Facebook marketing, poduzetnik, autor, mentor i trener poslovnih vještina. Suosnivač je Grow Up Akademije koja ima za cilj osnaživanje budućih poduzetnika kroz nekoliko edukativnih programa.

S privatnim poduzetništvom se prvi puta susreo sa 13 godina u obiteljskoj firmi, a svoju je osnovao u 21. godini. Završio je FTVT Dubrovnik i EFZG u Zagrebu. Trenutno živi u Skopju gdje je uz rad na svojim projektima posljednje 2 godine vodio Startup program za Makedonsko-Američki Accelerator.

Od 2010-te radi kao poslovni savjetnik, startup mentor i motivacijski govornik u SEE regiji. Piše stručne stranke za renomirane poslovne časopise i portale i uređuje svoj blog. Autor je 2 knjige i nekoliko edukacijskih programa iz oblasti prodaje i marketinga.

Putem marketing kanala i društvenih mreža Ivica svakodnevno komunicira prema desecima tisuća fan-ova u regiji. Stečeno znanje i vještine svakodnevno koristi radeći sa privatnim klijentima i kompanijama. Ivica smatra da je Facebook idealan kanal za promociju ako ste privatni poduzetnik, a njegova misija je da pokaže mogućnosti i rezultate što većem broju zainteresiranih osoba i organizacija.

Kontakt

Kontaktirajte nas

Pratite nas

facebooktwitterrss

Pin It on Pinterest